Οικονομικά, Γρήγορα & Εύκολα Παράδοση Συμβολαίου στον Χώρο σας. Ασφάλεια αυτοκινήτου από 147€ το 6μηνο. Ασφάλεια κατοικίας για πυρκαγιά και σεισμό από 9€ το μήνα. Ασφάλεια υγείας από 10€ το μήνα.

Αναζήτηση

NEWSLETTER
Λήψη σε HTML?

 
Πως να ασφαλιστώ;
PDF Εκτύπωση E-mail

 

 

Πως θα αγοράσω ασφαλιστήριο συμβόλαιο από τα Ασφαλιστικά Γραφεία Ασημάκος;

Επικοινωνόντας μαζί μας εύκολα και γρήγορα με τους εξής τρόπους:

1. Μέσω της ιστοσελίδας μας με την σχετική φόρμα.
2. Αποστέλλοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
3. Τηλεφωνικά στο 210-2719601 (16 γραμμές)
4. Με Fax στο 210-2796153

Τα γραφεία μας είναι ανοικτά καθημερινά από 09.00 έως 21.00, καθώς και το Σάββατο από 10.00 έως 14.00

Τι στοιχεία απαιτούνται για την ασφάλιση του οχηματός μου;

Αίτηση Ασφάλισης Οχήματος

Αίτηση ασφάλισης του οχήματος είναι το έντυπο στο οποίο αναγράφονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία του υποψήφιου πελάτη, όπως ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, επάγγελμα, Α.Φ.Μ. κ.λ.π., καθώς και του προς ασφάλιση οχήματος όπως αριθμός κυκλοφορίας, μάρκα, μοντέλο, κυβικά εκατοστά, φορολογήσιμοι ίπποι κ.λ.π.

Άδεια Κυκλοφορίας Οχήματος

Άδεια κυκλοφορίας του οχήματος είναι το έντυπο που παραλαμβάνει ο αγοραστής από το Υπουργείο Συγκοινωνιών, στο οποίο αναγράφονται προσωπικά στοιχεία του ιδιοκτήτη, όπως ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, επάγγελμα, Α.Φ.Μ. κ.λ.π., καθώς και στοιχεία του οχήματος τα οποία είναι απαραίτητα για την ασφάλισή του, όπως αριθμός κυκλοφορίας, μάρκα, μοντέλο, κυβικά εκατοστά, φορολογήσιμοι ίπποι κ.λ.π.

Άδεια Οδήγησης

Άδεια οδήγησης είναι το έντυπο που αποκτά ο οδηγός από το υπουργείο συγκοινωνιών κατόπιν εξετάσεων ικανότητος οδήγησης και το οποίο του δίνει την δυνατότητα να οδηγεί νόμιμα.

Η αίτησή σας θα διεκπεραιωθεί άμεσα και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα παραδοθεί στο χώρο σας (εντός Αττικής), μετά από μεταξύ μας συνεννόηση, από υπάλληλο της εταιρίας μας, την ημέρα και ώρα που εσείς θα επιλέξετε.
Εκτός Αττικής αποστέλλεται με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ.

 


ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Κεντρικά Γραφεία

Ελευθ. Βενιζέλου 131 Α, Ν. Ιωνία

Τηλ: 210-2719601 Fax: 210-2796153

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας: 09.00 έως 18.00


Υποκατάστημα

Βυζαντίου 69, Ν. Ιωνία (Καλογρέζα)

Τηλ: 210-2799630 Fax: 210-2795960

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

Ασφάλεια Αυτοκινήτου | Ασφάλεια Κατοικίας | Ασφάλεια Επιχείρησης | Ασφάλεια Ζωής | Ασφάλεια Σκάφους